Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 19.05.2024, 07:38

ЗБОРІВСЬКИЙ РЦДЮТ

Меню сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Квітень » 12 » ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ ЛЮДСЬКОЇ ЛЮБОВІ...
15:46
ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ ЛЮДСЬКОЇ ЛЮБОВІ...

ВЕЛИКЕ СЕРЦЕ ЛЮДСЬКОЇ ЛЮБОВІ...

Напередодні свята Миколая у районний центр дитячої та юнацької творчості, який зібрав 26 чемних і талановитих діток(13 дівчаток і 13 хлопчиків) із кризових і малозабезпечених сімей, завітав із подарунками справжнісінький Святий Миколай...

Із найкращим і найочікуванішим для дітей святом Миколая привітала усіх Марія Берестецька, директор Зборівського районного центру дитячої та юнацької творчості.

Веселу пісеньку про Святого Миколая подарувала присутнім маленька Соломія Піжицька (керівник Людмила Кривоніс, акомпаніатор Микола Сеник) .

Звучала музика... і Святий Миколай разом із спонсором цього чудового дитячого свята ТОВ" Поділляагрозахист" та його офіційним представником Володимиром Яворським вручали солодкі подарунки та великі пакунки із одягом, взуттям, іграшками тощо.

Свято, на нашу думку, вдалося! А було воно веселим і багатим завдяки великому бажанню людей доброї волі щиро, без вигоди, допомогти ближньому...

Складаємо особливу подяку учням, батькам, вчителям та керівництву загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.N 2 міста Зборова за проведену велику організаційну роботу та допомогу у підготовці до свята... Як кажуть у народі: "Ви зробили неможливе,бо можливе зроблять і без Вас.." . Молодці!!!

Ще за два місяці до свята Миколая РЦДЮТ була оголошена акція "Зробімо дітям свято..." І ми його зробили!!! Зробили усі разом! Зробили із тими людьми, які зуміли відкрити свої серця для потребуючого ближнього, зуміли наповнити їх великою любов'ю і щиро поділитися нею.

До акції долучилася велика кількість людей, завдяки яким вдалось підготувати для потребуючих діток подарунки від Миколая.

Велике спасибі ТОВ "Поділляагрозахист" (генеральний директор Суворов О. В.), сім' ям: Громовик, Ярмолюк, Дубини, Бас, Савків, Бурак, Турчин, Костюк, Малюги, Пальчак, Чечевич, Яворських, Киричук, Романів, Рудніцьких, Ногас, Савенко, Алексевич, Кобилюх, Михальчишин, Бачун, Вергіляс, Стадник, Пасічник, Цвігун, Грицай,

Яцкевич, Шпиндів, Гладенюк, Кобзістих, Глубіцьких, Пивоварчук, Жабко, Стецинів, Романів, Костюк, Парацій, Дяк, Друзюк, Карпишин, Недогонових, Мельник, Соловій, Наводич, Дармопук, Очкусь, Сидор, Боросюк, Насипаних, Стецько, Іваськів, Світлик, Олесневич,Максимів, Білик, Маціборок, Мельник, Куцан, Чайковських та багатьох інших.

Ми впевнені, що добро до Вас повернеться сторицею,бо Ви стали частинкою великого СЕРЦЯ , створеного людською ЛЮБОВ'Ю...

           

Переглядів: 100 | Додав: zboriv_bdt | Теги: Зборівський РЦДЮТ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту
  • uCoz Community
  • uCoz Manual
  • Video Tutorials
  • Official Template Store
  • Best uCoz Websites

  • Copyright MyCorp © 2024
    uCoz